Nyhetsarkiv

Här hittar du nyheter från de tre senaste åren. Du kan filtrera på årtal och/eller kategori. Nyheterna är aktuella när de publiceras och uppdateras inte i efterhand.

Norrvatten söker erfaren projektledare till ledningsnätsprojekt

2024-06-27
För att kunna genomföra planerade investeringar i dricksvattenförsörjningen och samtidigt bedriva den dagliga verksamheten mot högt uppsatta mål utökar vi på Norrvatten nu vår projektverksamhet med en projektledare. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva större projekt inom ledningsnät, anläggning eller infrastruktur och som brinner för att göra samhällsnytta på riktigt. Är du den vi söker?

Norrvatten söker dokumentationsingenjör

2024-06-25
Norrvattens produktionsavdelning genomför en satsning för att mer systematiskt utveckla och förbättra den tekniska dokumentationen. Vi är även inne i en fas med att projektera för byggandet av ett kompletterande vattenverk, vilket kommer att ställa stora krav på vår förmåga att hantera teknisk information. Vi behöver därför förstärka vår produktionsavdelning med en dokumentationsingenjör.

Norrvatten söker byggledare el och automation

2024-06-24
Är du en driven och engagerad byggledare som har erfarenhet av ledande roller inom el-entreprenad? Vill du vara en nyckelperson i ett de största vattenverksprojekten i Sverige? Då är detta din möjlighet att göra verklig skillnad!

Nya pilotförsök på vattenverket

2024-06-18
Norrvattens senaste pilotanläggning på Görvälnverket finns i slambyggnaden och ska testa att skilja bort PFAS från vattenverksslammet. Syftet är att testa om det går att rena slammet, som avskiljs i vattenproduktionen, från PFAS med hjälp av jonbytarmassor.

Utmanande period för vattenverket

2024-06-18
Andra halvan av maj och början av juni bjöd på varmt och torrt väder. Det ledde till hög vattenförbrukning i Norrvattens område och ett ansträngt läge för vattenverket.

Ledning förnyas i Täby

2024-06-18
För att göra plats för Täby kommuns nya spillvattenledning kommer Norrvatten att förnya en vattenledning i Ensta, i Täby. I samband med arbetet kommer Norrvatten att byta ut en del av den nuvarande ledningen mot en ledning med större dimension.
 
Dela sidan